Gündem Ölüm ‘yapılacak işler’ listesinde ortaya çıktı

Ölüm ‘yapılacak işler’ listesinde ortaya çıktı

08.03.2021 - 09:16 | Son Güncellenme:

İzmir Karşıyaka'da yaşayan asker emeklisi Muammer Özgün beylik tabancası temizlerken yanlışlıkla kendini vurdu. Pazardan dönen eşinin kanlar içinde bulduğu Özgün’ün, hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Evde yapılan incelemede Muammer Özgün'ün öldüğü gün için yapılacak işler listesi hazırladığı ve listede silah temizliğinin de yer aldığı öğrenildi.

Ölüm ‘yapılacak işler’ listesinde ortaya çıktı

İzmir'in Karşıyaka'da ilçesinde evli ve iki çocuk babası emekli astsubay Muammer Özgün, eşi tarafından evde başından silahla vurulmuş halde bulundu. Evde yapılan incelemede Muammer Özgün'ün o sabah kendi el yazısı ile bir "yapılacaklar listesi" listesi oluşturduğu ve o listeye de "beylik tabancası temizlenecek" diye yazdığı görüldü.

Haberin Devamı

PAZARDAN DÖNEN EŞİ BULDU

Yeniasır Gazetesi'nin haberine göre; Temizlik sırasında silahın aniden patlaması sonucu hayatını kaybettiği değerlendirilen 63 yaşındaki Muammer Özgün'ün bir gün önce komşusundan silah temizleme aparatı aldığı ortaya çıktı. Komşusu ile pazar alışverişinden dönen Gülay Özgün, eşini kanlar içinde görünce büyük korku ve panik yaşadı. Hemen komşusu ile birlikte polisi ve 112'yi aradı. Alınan ihbar sonrası kısa sürede olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede, Özgün'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

OTOPSİ YAPILACAK

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, emekli astsubay Özgün'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na götürüldü. Biri yurtdışında iki çocuğu olan Özgün'ün acılı eşi Gülay Özgün, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.