GündemUçuruma yuvarlanan araçta Esra Öğretmen ve babası hayatını kaybetti

Uçuruma yuvarlanan araçta Esra Öğretmen ve babası hayatını kaybetti

11.04.2026 - 22:12 | Son Güncellenme:

Ordu'da yaşanan kazada kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobildeki baba Kadem Şentürk (55) ve kızı Esra Şentürk (25) öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Uçuruma yuvarlanan araçta Esra Öğretmen ve babası hayatını kaybetti

Kaza, Kabadüz ilçesi Harami Mahallesi Danışman mevkisinde meydana geldi. Esra Şentürk'ün kontrolünü kaybettiği otomobil, uçuruma yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, sürücü ile babası Kadem Şentürk’ün (55) hayatını kaybettiğini belirledi. Araçtan yaralı çıkarılan Nazan Koç ise, Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Koç’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Uçuruma yuvarlanan araçta Esra Öğretmen ve babası hayatını kaybetti

Kazada hayatını kaybeden Esra Şentürk’ün ise Ordu’nun Aybastı ilçesinde öğretmen olarak görev yaptığı belirtildi. Hayatını kaybeden baba ve kızının cansız bedenleri, kaza yerindeki incelemenin ardından morga götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler