Gündem Otobüste ücretsiz internet

Otobüste ücretsiz internet

13.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dün Beylikdüzü’nde hizmet verecek 100 modern İETT otobüsünü hizmete alım törenine katıldı. Törende konuşan Topbaş, Beylikdüzü Garajı’nda hizmet verecek 100 modern otobüsün İstanbullulara hayırlı olmasını diledi

Otobüste ücretsiz internet

Topbaş, “İstanbullulara hizmette sınır yok. İstiyoruz ki yolculuklar bir keyif olsun, eziyet olmasın. Bunun için her alanda en gelişmiş teknolojiyi kullanıyoruz. Klima, tv, iç ve dış kameralardan sonra şimdi de otobüslerimize internet getirdik. İlk olarak burada hizmete aldığımız otobüslerin 10’unda, daha sonra bütün İETT filosunda internet keyfini yaşayacaksınız. Ayrıca otobüslerimize telefonları çok hızlı şarj edecek cihazlar yerleştirdik. Her telefonları şarj edebilen aparatlar getirdi” dedi.
Topbaş ve beraberindekiler, konuşmaların ardından kurdele keserek 100 yeni otobüsü hizmete aldı. Topbaş, daha sonra yeni otobüslerden birini kullanarak basın mensuplarına poz verdi ve “Akıllı Otobüs”lerdeki internet kullanımını tanıttı. İETT’nin yeni aldığı 1705 otobüs 930 milyon TL’ye mal oldu.