Gündem Otomobil bisikletli kardeşlerin üzerine uçtu: 2 ölü

Otomobil bisikletli kardeşlerin üzerine uçtu: 2 ölü

02.02.2011 - 15:58 | Son Güncellenme:

.

Otomobil bisikletli kardeşlerin üzerine uçtu: 2 ölü

DÜZCE’de sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, bariyerlere çarpıp havalandıktan sonra yan yoldaki 8 yaşındaki Elif ve 15 yaşındaki Furkan Kaya kardeşlerin bulunduğu bisikletin üzerine uçtu. Furkan Kaya olay yerinde, Elif Kaya ise hastanede öldü.

Kaza, saat 12.30 sıralarında, D-100 Karayolu’ndaki Kervan Mevkii’nde meydana geldi. Düzce’den Bolu yönüne giden 63 yaşındaki Mustafa Seyis idaresindeki 14 AK 088 plakalı otomobil, yol kenarındaki bariyerleri aşarak havalandı. Önce park halindeki bir TIR’ın dorsesine çarpan otomobil daha sonra aynı bisikletle gezen Elif ve Furkan Kaya kardeşleri altına aldı. Otomobilin altında yaklaşık 10 metre sürüklenen Furkan Kaya kaza yerinde öldü, kız kardeşi Elif Kaya ise ağır yaralandı. Olay yerinin yakınında bulunan Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi’ne kaldırılan Elif Kaya yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası olay yerine gelen Furkan ve Elif Kaya’nın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Cesetler aynı hastanenin morguna kaldırılırken, Mustafa Seyis gözaltına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.