Gündem 3 bölgede 20 terörist etkisiz hale getirildi

3 bölgede 20 terörist etkisiz hale getirildi

05.07.2022 - 13:01 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 20 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Pençe-Kilit bölgesinde geldi. 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğinini duyuran Milli Savunma Bakanlığı konuyla ilgili açıklama da yaptı.

Haberin Devamı

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Terör yuvalarına kilit vurmaya devam ediyoruz! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 9 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

3 bölgede 20 terörist etkisiz hale getirildi

11 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde de teröristlere yönelik operasyonlar düzenlendi. MSB'den yapılan açıklamada, "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok! Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 11 PKK/YPG’li terörist ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!" denildi.

Böylece bugün Pençe-Kilit, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 20'ye yükselmiş oldu.

Haberin Devamı

3 bölgede 20 terörist etkisiz hale getirildi