Gündem Pendik'te ev, otomobil ve iş yerlerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Pendik'te ev, otomobil ve iş yerlerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

09.11.2021 - 11:27 | Son Güncellenme:

İstanbul Pendik’te otomobil, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen H.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. İlçede 7 ayrı hırsızlık olayına karışan H.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pendikte ev, otomobil ve iş yerlerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Pendik’te ev, iş ve otomobillerden televizyon, tütün ürünleri, telefon ve kişisel eşyaların çalınması üzerine polis harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen ve araştırma yapan ekipler, 7 ayrı hırsızlık olayına karışan şüphelinin kimliğini kısa sürede tespit etti.

Haberin Devamı

Şüpheli H.Ç. geçen cumartesi günü Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan sorgusundan sonra benzer suçlardan kaydı olduğu ve "Belgede Sahtecilik" suçundan arandığı tespit edilen H.Ç. adliyeye sevk edildi. "İş yerinden hırsızlık", "Otodan hırsızlık" ve "Evden hırsızlık" suçlarından hakkında işlem yapılan H.Ç. geçen pazar günü sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

H.Ç.'nin karıştığı hırsızlık olayları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülere, şüpheli H.Ç'nin bir minibüse giriş anı, bir evden televizyon çalması ve iş yerinden yaptığı hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.