Gündem Polis linçten zor kurtuldu...

Polis linçten zor kurtuldu...

02.05.2014 - 13:21 | Son Güncellenme:

Okmeydanı’nda toplanan yüzleri maskeli göstericiler polisi linç etmeye kalktı. Kanlar içinde kalan polis memurunu, sağduyulu göstericiler kurtardı.

Polis linçten zor kurtuldu...

Şişli'de izinsiz gösteri yapan şahıslar, yakaladıkları çevik kuvvet polisini öldüresiye dövdü. Yere kapaklanarak kendini korumaya çalışan polis linç edilmek istendi. Polis memuru, sağ duyulu göstericilerin araya girmesiyle kurtuldu.

Haberin Devamı

İZİNSİZ GÖSTERİYE MÜDAHALE

Darülaceze Caddesi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Göstericiler polis ekiplerine taş ve sapanla bilye atarken polis de gruba tazyikli su, biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti.

POLİSE SALDIRDILAR

TOMA'daki suyun azalması üzerine çevik kuvvet polisleri geri çekilmeye başladı. Bu sırada çevik kuvvet polislerinden biri dengesini kaybederek yere düştü. Göstericiler polisin üzerine atlayarak tekme tokat dövmeye başladı. Kollarıyla yüzünü kapatan polis memuru kendini korumaya çalıştı. Hastane önünde bulunan göstericiler de polise vurmak için adeta birbiriyle yarıştı. Araya giren göstericilerin yardımıyla güçlükte ayağa kalkan polis arkadaşlarının yanına doğru koştu.

Haberin Devamı


POLİS HASTANEYE KALDIRILDI

Linç edilmekten son anda kurtulan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Göstericiler ise polisin elinden aldığı kalkanla zafer pozu verdi. Hastane önü ve çevresinde polisle göstericiler arasındaki çatışma devam ediyor.

Yazarlar