Gündem Resimdeki Sevgili filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Resimdeki Sevgili filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

03.07.2019 - 11:37 | Son Güncellenme:

Resimdeki Sevgili filminin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla büyük ilgi gören Resimdeki Sevgili filmi hakkında bilgiler...

Resimdeki Sevgili filminin konusu nedir Oyuncuları kimler

Resimdeki Sevgili filminin konusu: Başarılı ve son derece ünlü bir cerrah olarak tanınan Engin, eşi Rüya ile beraberken bir saldırıya uğrar ve Engin’in bütün mücadelesine rağmen yara alan karısı kurtulamaz ve Rüya kanlar içinde Engin’in kollarında canını teslim eder. Bu olayın ardından psikolojik bir travma yaşayan Engin’i kan tutmaya başlar. Bu yüzden mesleğini kaybeden Engin, aynı zamanda bütün çevresini de yavaş yavaş kaybetmektedir. İnzivaya çekilme kararı alır. Bu süreçte hayattan kopuk bir şekilde günleri geçerken birden bire bir ışık çıkar karşısına. bu ışığın ismi ise Süreyya’dır. Resimdeki Sevgili filminin önemli bir karakteri olan Süreyya, Engin’i tekrar hayata döndürür.

Haberin Devamı

Her ikisi de inatçı ve fevri olan Engin ve Süreyya zamanla birbirlerine yakınlık duymaya başlarlar. Ancak Engin kısa süre sonra en büyük korkusuyla yeniden yüzleşmek zorunda kalacaktır.

OYUNCULAR KİMLER?

Sezin Akbaşoğulları
Sarp Levendoğlu
Uğur Karabulut
Görken Şarkan
ŞEyda Şaşmaz
Nur Sürer
Yiğit Tuncay