Gündem Rising Star çeyrek final heyecanı başlıyor!

Rising Star çeyrek final heyecanı başlıyor!

07.09.2016 - 14:54 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Rising Star Türkiye' yarışması heyecan dolu sahneleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Başarılı program için çeyrek final heyecanı başlıyor. İşte bu akşam yayınlanacak Rising Star ile ilgili merak edilen detaylar...

Rising Star çeyrek final heyecanı başlıyor

Rising Star muhteşem performansların gerçekleştiği izleyiciyi mest edecek bir bölüm ile bu akşam ekranlara gelecek. Çeyrek final heyecanının başlamasıyla daha da alevlenen Rising Star'ın çeyrek final finalistleri ne yorum yapıyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Jüri koltuğunda eğlenceli yorumları ile Mustafa Sandal, Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül!

Birbirinden iddiali yarışmacılar 3.turda da kendilerini göstermek için sahneye çıkacak. İki kişi karşılıklı şarkı söyleyecek ve yüksek oy alan yarışmacı Rising Star Türkiye’de yoluna devam edecek.

Öykü Serter’in sunumuyla “Rising Star Türkiye 3.Tur” 7 Eylül Çarşamba canlı yayınla 20.00’de TV8’de.

RİSİNG STAR GEÇEN SEZON PERFORMANSLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RİSİNG STAR SEVİL'İN AÇIKLAMALARI

Sesiyle Türkiye seyircisini büyüleyen Kırım Tatar sanatçı Sevil Memetova, “Rising Star Türkiye” şarkı yarışmasının çeyrek finaline geçti.

Türkiye’de kanal TV8’de yayınlanan “Rising Star Türkiye” şarkı yarışmasının ikinci tur düellosunda yarışan Kırım Tatar sanatçı Sevil Memetova Celine Dion’un “My Herat Will Go On” isimli şarkısını seslendirerek hem jüri hem de izleyicilerden evet oyu alarak yarışmanın çeyrek finaline geçti.

Haberin Devamı

Kendi fecebook sayfasından üçüncü tura geçtiğini bildiren Sevil Memetova, “Tüm oy veren, vermeyen herkese,çok teşekkürlerr iyiki varsınız... 3. Turda ( çeyrek final) görüşmek üzere…”diye paylaştı.

Ünlü Kırım Tatar şarkıcı Zarema Hanım’ın kızı, Kırım Tatar sanatçı Sevil Memetova, Türkiye’de 2015 yılında düzenlenen "Kapışma" isimli bir başka şarkı yarışmasına katılıp başarılı olmuş, birinci olarak 20 bin TL kazanmıştı.

RİSİNG STAR AYLA'NIN AÇIKLAMALARI

Bundan 1 sene önce İstanbul’a geldiğimde arkadaşlarım hep bana “Katılsana yarışmaya” diyordu. Ben de bunun üzerine geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye’ye başvurdum. O dönem 3 kere aradılar beni. Gitmeyi çok istedim ama babam kalp ameliyatı oldu. O sebeple gidemedim. O zaman olmadı.

Bu sefer evde otururken arkadaşlarım “Sen bunlardan çok daha güzel söylersin katılsana yarışmaya” dedi. Ben de o gazla hemen internete girip başvuruda bulundum. 2 gün sonra aradılar beni ve seçmelere davet ettiler. Cumartesi seçmelere gittim. Pazar akşamı aradılar ve canlı yayına çağırdılar. Salı günü de canlı yayına çıktım.

Videolarımı gönderdim ama hiç biri canlı kayıt değildi.

Haberin Devamı

Aslında hiç heyecanlı değildim. Açık konuşmak gerekirse arkada çok rahattım. “70 milyonu düşünme, sen kendi şarkını söyle” diyerek kendimi motive ediyordum. Sonra sahneye çıktım. 3-2-1 diye sayınca “Eyvah” dedim “Ben ne yapıyorum!” Tüm sakinliğim kayboldu. Çok fazla heyecanlandım. İlk 15 saniye çok fenaydı. Sonra kendi kendime dedim ki “gözlerini kapat, hiç bir şeye bakma, platform kalktı mı, kalkmadı mı diye düşünme.” Sona gözümü kapadım ve şarkımı söyledim.

Yazarlar