Gündem Sabriye Şengül kimdir? (Survivor eleme adayı)

Sabriye Şengül kimdir? (Survivor eleme adayı)

20.02.2017 - 12:28 | Son Güncellenme:

Survivor ünlüler takımında yer alan Sabriye Şengül Cumartesi akşamı ekrana gelen dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından eleme konseyinde en fazla ismi yazılan isim oldu ve ilk eleme adayı oldu. Sabriye Şengül ilk eleme adayı olduğunu duymasının ardından konuşmakta güçlük çekti. Psikolojik olarak çok yorulduğunu söyleyen yarışmacı çok fazla konuşamadı. Peki Sabriye Şengül kimdir?

Sabriye Şengül kimdir (Survivor eleme adayı)

Sabriye Şengül, Survivor'da kaybedilen ilk dokunulmazlık oyununun ardından konseyde en fazla ismi yazılan yarışmacı olunca elemeye çıkan ilk aday oldu. Psikolojik anlamda zor günler yaşadığını sürekli eleme potasında olmatan rahatsızlık duyduğunu belirten Sabriye Şengül konuşmakta güçlük çekti. Üç haftadır üst üste arkadaşları tarafından ismi yazılan Sabriye Şengül bu hafta da elenmekten kurtulabilecek mi? Peki Sabriye Şengül kimdir, kaç yaşındarır, nerelidir?

Haberin Devamı

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması.

Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”