Gündem Sanat dünyasından taziye mesajları

Sanat dünyasından taziye mesajları

10.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Erdoğan Demirören’in vefatı ünlüler dünyasında da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Magazin dünyasından çok sayıda tanınmış isim, başsağlığı dileklerini sosyal medya hesaplarından tüm takipçileriyle paylaştı.

Sanat dünyasından taziye mesajları

Acun Ilıcalı: Medya ve sanayi dünyasının öncü isimlerinden, değerli büyüğümüz Sayın Erdoğan Demirören’in kaybından büyük üzüntü duydum. Başta sevgili ağabeyim Yıldırım Demirören olmak üzere, tüm ailesine baş sağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy: Canım ağabeyim, bizi yetim bıraktın. Belki aile-i efrad-ı umumiyeniz kadar olmasa dahi dışarıdan kan bağı olmayan bir kişinin duyamayacağı kadar büyük bir üzüntü içerisindeyim. Nur içinde yat ve bana hakkını helal et.

Ebru Yaşar: Türkiye ekonomisine ve medyasına yıllardır büyük katkılar sağlayan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekânı cennet olsun. Ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun.

Beste Açar: Çok sevdiğim ve saygı duyduğum Erdoğan Demirören... Bir gün yaptığımız o muhteşem sohbette, bana sporu o masal gibi anlatışını hiç ama hiç unutmayacağım. İlerleyen yaşına rağmen spora olan aşkı ve ustaca oynadığı golf sevdası beni kendine hayran bırakmıştı. Spora geri dönmeme vesile olan mavi gözlü dev adam. Huzur içinde uyu. Mekânın cennettir zaten eminim melek insan. Tüm ailesi ve sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun. Seni hiç unutmayacağım. Erdoğan amca, babama onu çok özlediğimi söyle olur mu?

Haberin Devamı

Fatih Ürek: Değerli iş adamı, saygı değer büyüğümüz Sayın Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Sinan Akçıl: Değerli bir iş adamı, hayatı çok seven bir insandı. Çok üzüldüm. Mekânın cennet olsun.

Mustafa Sandal: Çok kıymetli Erdoğan Demirören amcam, seni çok özleyeceğim. Allah rahmet eylesin, mekânın cennet olsun. Demirören Ailesi’ne sabırlar diliyorum.