Gündem Save Ralph nedir? İşte Save Ralph kısa filmi konusu

Save Ralph nedir? İşte Save Ralph kısa filmi konusu

17.04.2021 - 11:05 | Son Güncellenme:

Save Ralph kısa filmi sosyal medyada dikkat çekti ve en çok konuşulan konu oldu. Kısa sürede çok kişi tarafından araştırılmaya başlanan ve izlenen Save Ralph nedir? Save Ralp kısa filminin konusu nedir? İşte klinik deneyleri konu alan Save Ralph kısa filmi ile ilgili merak edilenler...

Save Ralph nedir İşte Save Ralph kısa filmi konusu

Save Ralp kısa filmi ile dermatolojik testlerde kullanılan tavşanlar konu ediliyor. Deney tavşanlarının ele alındığı Save Ralph kısa filminde deneyler esnasında yaşanan olumsuzluklara dikkat çekiliyor.

Haberin Devamı

SAVE RALPH KISA FİLMİ KONUSU

Ralph isimli bir tavşanın gündelik hayatının anlatıldığı kısa filmde tavşanın işe gitmesi ve bir laboratuarda denek olarak çalıştığı görülüyor. Film, güzellik için hayvanların acı çekmemesi ve ölmemeleri için önemli bir söz söyleyerek sona eriyor.

SAVE RALPH KISA FİLMİ SESLENDİRME KADROSU

Deneklik yapan bir tavşanın anlattığı hikayede, tavşan Ralph karakterini, ünlü yönetmen ve oyuncu Taika Waititi seslendiriyor. Seslendirme kadrosunda ayrıca Zac Efron, Ricky Gervais, ve Olivia Munn başı çekiyor. Tricia Helfer, Pom Klementieff ve Rodrigo Santoro'nun da seslendirme kadrosunda yer aldığı kısa film, Humane Society International'ın başlattığı kampanya ile başladı.