Gündem Sefirin Kızı 6. son bölümde Sancar ve Gediz hapse giriyor! Sefirin Kızı 7. yeni bölüm fragmanı...

Sefirin Kızı 6. son bölümde Sancar ve Gediz hapse giriyor! Sefirin Kızı 7. yeni bölüm fragmanı...

28.01.2020 - 07:47 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 6. son bölüm ile ekrana geldi. Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi son bölümde Sancar ve Gediz arasında bozulan ortaklığı yeniden bir araya getirmek isteyen Nare amacına ulaşır. Sancar'ı ikna etmeyi başaran Nare babasının Muğla'ya gelmesi ile bir işler karıştırdığını Sancar'a iletir. Sancar bu duruma pek kulak asmasa da Nare olayı çözer. Nare'yi şehirden uzaklaştırmak isteyen Halise ve Menekşe'nin Nejdet üzerinden oynadığı oyun ortaya çıkacaktır. İşte Sefirin Kızı 6. son bölümde yaşananlar ve 7. yeni bölüm fragmanı hakkında merak edilenler...

Sefirin Kızı 6. son bölümde Sancar ve Gediz hapse giriyor Sefirin Kızı 7. yeni bölüm fragmanı...

Sefirin Kızı dizisi 6. son bölüm ile ekrana geldi. Nare, Gediz ve Sancar arasından bozulan ortaklığı yeniden toparlamak için harekete geçer. Nare, Sancar'ın kendisine ev tutmasını ve ortalıkta fazla dolanmayacağına dair teklifini kabul eder. Bu arada Sefir'in Muğla'ya geri dönmüş olmasından şüphelenen Nare, bu durumun ardından bir iş olduğunu öğrenir. Yıllar önce Belediye'yi dolandırdıklarına dair belgeleri Mali Polis'e teslim eden Sefir, Sancar'ı hapse gönderip Nare ve Akın'la kızını evlendirip rahat bir nefes almak ister. Ancak bu hiçte sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Halise ve Menekşe'nin Sefirin Kızı Nare'yi şehir dışına göndermek için Nejdet'e para vermesi ve sonrasında gelişen olaylar neticesinde Gediz ve Sancar, Nare'ye saldıranları bulur. Bu durum en çok Halise ve Menekşe'yi tedirgin eder. Sancar ve Gediz çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanır.

SEFİRİN KIZI 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI