GündemŞeref Meselesi 20. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

Şeref Meselesi 20. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

03.04.2015 - 11:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi 20. bölümle izleyenleri ekrana kilitledi. Pazar akşamları ekrana gelen Şeref Meselesi'nde Yiğit'in Selim'i öldürmesi büyük karışıklık yarattı. Şeref Meselesi yeni bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Şeref Meselesi 20. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Yiğit'in, kendisini sattığını düşündüğü Selim'i öldürdüğü haberi herkeste şok etkisi yaratmıştır.. Emir, Sibel, Derya ve Ender bu durumu kabullenememekte ve Yiğit'e yüklenmektedirler...

Haberin Devamı

ŞEREF MESELESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son bölümde neler oldu?

Yiğit, başının belada olduğunun farkında olsa da ifadesinde geri adım atmaz. Sibel yaşadıklarının şokuyla Emir’in kapısına dayanır. Ancak konuşma bir anda Kübra’yla ikisi arasında hesaplaşmaya döner. Sibel bir yandan içine düştüğü dünyadan hayıflanırken bir yandan da Yiğit için endişelidir.

Emir, Kübra’ya olan davranışlarıyla genç kızı biraz da olsa etkilemeyi başarır. Verilen ifadeler doğrultusunda Yiğit serbest kalınca, Emir operasyonunda yeniden başa döner.

Eve dönen Yiğit’le yakınlık kurmaya çalışan Sibel, bir türlü karşılık alamaz. Ağabeyin talimatıyla kısa bir süre ortalıkta görünmeyecek olan Yiğit, balayı yalanıyla Sibel’le İstanbul dışına çıkarlar. Ancak bu tatil Sibel’in umduğu gibi gitmez.

Haberin Devamı

Elif’in ateşlenip hastaneye kaldırıldığını öğrenen Yiğit, hemen kızının yanına gider. Hastanede Kübra tarafından kendi kızına amca muamelesi görmek Yiğit’i çileden çıkartır.

Herkes polise Selim’in konuştuğunu düşünse de, olayın arkasında bambaşka bir ismin olduğu ortaya çıkar. Ancak yaptığının cezasını kesmek için Selim’le yüzleşen Yiğit’in henüz bundan haberi yoktur..

ŞEREF MESELESİ 20. BÖLÜM FRAGMANI