Gündem Serin Duruş

Serin Duruş

15.01.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Serin Duruş

Serin Duruş




Serin Duruş
İnsanlar bilgisiz doğar, aptal değil. Eğitilerek aptal olurlar...
Bertrand Russell

İnternet sitelerinde yer alan haberlerden yola çıkınca, bakın nasıl bir ilişki silsilesi ortaya çıkdı. Rastgele bir ünlümüzle başladık ve adım adım ilerleyip tekrar aynı kişiye ulaşmaya çalıştık. Aşağıda art arda okuduğunuz "herhangi!" iki ismin birbirleriyle Aşk! ilişkisi olmuş... Sonuca 49. adımda ulaştık!
DENiZ AKKAYA - TEOMAN - ESiN MARAŞLIOĞLU - SERDAR ORTAÇ- SELİN TOKTAY - RALF TEZMAN - HELİN AVŞAR - ERDİNÇ ACAR - EBRU ŞANCI - DİNÇER AZAPHAN - EBRU YAŞAR - EMRAH - DEMET AKALIN - İBRAHiM KUTLUAY - DEMET ŞENER - MEHMET ALİ ERBİL - ÖZLEM YILDIZ - HAKAN URAL - EMİNE ÜN - ALİŞAN - EBRU GÜNDEŞ - STELYO PİPİS - DİDEM TASLAN - KADİR İNANIR - AYŞE HATUN ÖNAL - MAHSUN KIRMIZIGÜL - SEDA SAYAN - ATİLLA SARAL - ESRA BALAMİR - YALÇIN DÜMER - ÇAĞLA ŞIKEL - KEREM ALIŞIK - NAZAN ŞORAY - KAYA ÇİLİNGİROĞLU - BİRİCİK SUDEN - İLKER İNANOĞLU - HANDE ATAİZİ - MUSTAFA ÇAĞLAR - ZÜMRE - KENAN DOĞULU - ASLI BERKER - MUSTAFA SANDAL - SEREN SERENGİL - ALİ RAMAZANOĞLU - GİZEM ÖZDİLLİ- SERDAR BİLGİLİ - SİREN ERTAN - YILMAZ ERDOĞAN - DENiZ AKKAYA => ???
Evet, 49.adımda aynı noktaya geldik... Tabii 50. meridyende başka bir yöne yelken açıp, farklı bir yolculuk yapmak da mümkün. "Denizde hep doğuya doğru gidersen yola çıktığın noktaya gelirsin" misali...


Yakın Geçmiş: Ağustos 2002
Mesut Yılmaz: Anket sonuçlarının aksine AKP’nin birinci parti olacağına inanmıyorum.
Ali Kırca: Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
Mesut Yılmaz: Sezgilerime...


Merak iyi değil...
Muhabir: İmzalarken inceleme imkanınız olmadı mı?
Maliye Bakanı: Olmadı...
Muhabir: Merak etmediniz mi?
Maliye Bakanı: Hayır, hiç merak etmedim...
(Vergi Tasarısı hakkında bir röportaj)


İlginç...
"Ömer, sen dedenin torunusun..." => BBG Yasemin (BBG Ömer’e)


Bunun idamı!...
"Bunun idamı bir senedir, bir sene oniki aydır..."
=> İbrahim Tatlıses ("adam vurmanın cezası" hakkında konuşurken)


Madonna gibi...
"Madonna gibiyim. Dünyaca ünlü bir tenor olmak istiyorum..." => Özcan Deniz


Ne diyon Çelik???
"Siz düşük yapma halini, her şeyi olan Richard Gere’in mutluluğu Hindistan’da aramasına da benzetebilirsiniz. Düşünsenize, her şeyiniz var ama mutlu değilsiniz..."
=> Çelik


Eğer siz de sağda - solda, kıyıda - köşede yukarıdaki gibi akla - beyne ziyan cümleler yakalarsanız
www.shockhaber.com
adresinden bize ulaştırın.



Dikkat ettim yukarıya büyük bir resim konunca benim köşe iyice küçülüyor. "Yahu şu resmi üstten alttan biraz basıp küçültün!.." diye dilekçe yazdım, kaale alan olmadı. Şunu anladım ki; yukarıdaki iki zibidi tabela kaçkını kadar değerim yokmuş burada. "Başkaldırı!" ha? Pehhh!.. İki tane kara zibidi, başka da bir şey görmüyorum ben o resimde... Işık Sizinle Olun!




























Yazarlar