Gündem Sibel Can kimdir?

Sibel Can kimdir?

12.05.2016 - 15:24 | Son Güncellenme:

Renkli Sayfalar magazin programına telefonla bağlanan Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural Sibel Can'ın evleneceği iddiasına yanıt verdi. Peki Sibel Can kimdir? İşte detaylar...

Sibel Can kimdir

Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlanan Hakan Ural, eski eşi Sibel Can'ın evleneceği yönündeki iddiaları net bir dille yalanladı. İşte konuyla ilgili detaylı bilgiler...

Haberin Devamı

Hakan Ural, "Evlenmiyor. Ne evliliği, kadının 3 çocuğu var. Evlense ararım tebrik ederim, ama öyle bir şey yok" dedi. Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın, Monaco’da 6 ay önce tanıştığı faktoring şirketi sahibi bir İngiliz işadamı ile evleneceği iddia edilmişti.

SİBEL CAN KİMDİR?

Yugoslav göçmeni Engin Cangüre ve Mudanya'lı Emine Gül Sezer Cangüre'nin ilk çocukları olarak Karagümrük semtinde doğdu. Sanatçının babası birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısıydı. Sibel Can 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başladı. Babası Engin bey ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yaptı. Dönemin bilinen mekanları Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçı, Nükhet Duru'nun, Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başladı ve henüz 17 yaşındayken assolist oldu.

Haberin Devamı

Özel hayatı

1988 yılında o dönemin popüler isimlerinden olan Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlendi. Bu evlillikten daha sonra Engincan ve Melisa adından iki çocuk dünyaya getirdi. Hakan Ural'dan 1999 yılında ayrıldı. Aynı yıl Sulhi Aksüt ile evlendi ve bu evlilikten Emir isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. İlk eşinden iki, şimdiki eşinden de bir olmak üzere üç çocuğu vardır.