Gündem Sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak öldürüldü

Sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak öldürüldü

08.05.2010 - 18:46 | Son Güncellenme:

KONYA’da Uyangün Sağlam, aralarında alacak verecek meselesi bulunan ve daha önce kendisini tehdit ettiği için savcılığa suç duyurusunda bulunduğu akrabası Ömer Sağlam tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü

Sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak öldürüldü

Olay Karatay ilçesi Çatalhöyük Mahallesi Sarı Hoca Caddesi Olimpiyat Parkı yanında saat 17.00'de meydana geldi. 47 yaşındaki Uyangül Sağlam, 8 bin liralık borç yüzünden aralarında sorun bulunan akrabası Ömer Sağlam ile karşılaştı. Uyangün Sağlam ile Ömer Sağlam tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer Sağlam otomobilden aldığı pompalı tüfekle Uyangün Sağlam’a ateş açtı. Kalbinden vurulan Uyangün Sağlam olay yerinde hayatını kaybederken, Ömer Sağlam 42 J 43 19 plalakı otomobil ile kaçtı. Ancak polis ekipleri tarafından 45 dakika sonra İçeri Çumra Beldesi’nde yakalanarak göz altına alındı.

Haberin Devamı

Uyangün Sağlam’ın olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Oğlu 21 yaşındaki İhsan Sağlam ve kızı 18 yaşındaki Emine Gökçe babalarının cesedi başında gözyaşı dökerek ağladı. Baygınlık geçiren iki kardeşe olay yerindeki 112 acil servis sağlık ekipleri müdehale etti.

Öldürülen Uyangün Sağlam’ın akrabası olan Ömer Sağlam’a 8 bin TL borcu olduğu öğrenilirken, ölümle tehdit ettiği idiasıyla daha önce Cumhuriyet Savcılığı’na da suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.