Gündem Son Çıkış dizisi final bölümü ile ekrana geldi - İzle

Son Çıkış dizisi final bölümü ile ekrana geldi - İzle

14.12.2015 - 09:16 | Son Güncellenme:

TRT 1'in sevilen dizisi Son Çıkış geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekrana geldi. Son olarak 17. bölüm ile izleyicinin karşısına çıkan Son Çıkış final kararı sevenlerini üzdü. Hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüvenle harmanlayan Son Çıkış final bölümü tüm detayları haberimizde.

Son Çıkış dizisi final bölümü ile ekrana geldi - İzle

Ekranların heyecanla beklenen dizisi Son Çıkış dün akşam final bölümü ile izleyiciyle buluştu. Olayların ardı arkası kesilmeyen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Son Çıkış 17. final bölümü ile ilgili tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde. İşte Son Çıkış 17. final fragmanı ve dahası...

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarının bu sezon başlayan dizisi Son Çıkış reytinglerde bekleneni veremedi ve final kararı aldı. Dizi, İstanbul'un kenar bir mahallesinde başlayan hikayeyi konu ediniyor. Dizide bu hafta, Kenan’ın Zeynep’e ulaşma çabaları sonuçsuz kalır.

Estet Film'in yapımcılığını yaptığı dizinin başrollerinde Furkan Palalı, Tolga Güleç ve Sultan Ulutaş gibi isimler yer alırken dizi 17. bölümde final yapacak. Son Çıkış 10 Aralık Perşembe akşamı Trt 1'de. İşte Son Çıkış dizisi final bölümü fragmanı...

SON ÇIKIŞ 17. BÖLÜM (FİNAL) BÖLÜMÜ FRAGMANI - İZLE



SON ÇIKIŞ 17. (FİNAL) BÖLÜMÜ ÖZETİ

Camcı son anda Yusuf tarafından kurtarılır. Mahalledekilerin desteğiyle bir rehabilitasyon merkezine yatırılır. Çocuklar artık uyuşturucunun kendilerine verdikleri zararın bilincindedir. Ve küçücük yaşlarda saptıkları bu yanlış yoldan Son Çıkış’ı kaçırmadan kurtulmuşlardır. İstanbul’un bu arka sokağında artık geleceğine umutla bakan okullarına giden pırıl pırıl gençler vardır. Ama kirli dünyanın kirli adamları onların dünyalarını karartmak için sokaklarda kol gezmeye devam etmektedir. Kenan Eflatun ve diğerleri onları yok etmek ve adalete teslim etmek için çalışmaya devam etmektedirler.

Haberin Devamı

Bu kirli dünyanın piyonlarından Halit sonunda Kenan’ın eline düşer. Halit Zeynep’in de bu işlerin içinde olduğunu Kenan’a söyler. Kenan’ın dünyası başına yıkılır. Ama gerçekler kısa sürede ortaya çıkar. Zeynep de artık bu uyuşturucu belasına karşı emniyet ve Kenan’la işbirliği yapar. Lostra ve Lostra’nın bağlantıda olduğu uyuşturucu baronlarını birlikte alt ederler. Lostra artık adaletin elindedir. Ama sokaklar tertemiz gençleri karanlıklara hapsetmek için uğraşan kötülerle doludur hala ve iyilerle kötülerin savaşı hiç bitmeyecektir. Ama bilinmelidir ki kötüler vazgeçmese bile her dönemeci doğruluk ve iyilik daha hızlı geçecek ve kurtulmak isteyenler için her zaman bir Son Çıkış olacaktır.