Gündem Son dakika... Bakan Selçuk'tan uzaktan ve yüz yüze eğitim paylaşımı! 'Son olması umuduyla...'

Son dakika... Bakan Selçuk'tan uzaktan ve yüz yüze eğitim paylaşımı! 'Son olması umuduyla...'

14.04.2021 - 14:25 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim açıklaması yaptı. Yüz yüze eğitime ara verildiğini duyuran Bakan Selçuk, 'Son olması umuduyla, sürece emek veren eğitim ailemize teşekkür ediyorum' dedi. Öte yandan Bakan Selçuk öğretmenlerin aşılanmasıyla da ilgili çarpıcı bilgiler verdi. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Selçuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Haberin Devamı

Salgın nedeniyle yüze yüze eğitime bir süre ara verdik, uzaktan eğitimle devam ediyoruz. Son olması umuduyla, sürece emek veren eğitim ailemize teşekkür ediyorum. Her bir evladımıza ulaşmak için birlikte çalışacağız.

Son dakika... Bakan Selçuktan uzaktan ve yüz yüze eğitim paylaşımı Son olması umuduyla...

AŞI AÇIKLAMASI DA YAPTI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenler ve okul çalışanlarına ilişkin öncelikli Kovid-19 aşı uygulaması randevusuna, şu ana kadar 425 bin 430 personelin dahil edildiğini bildirdi.

Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, öğretmenlerin ve okul çalışanları için öncelikli Kovid-19 aşı uygulamasının devam ettiğini belirtti.

İlkokul ve okul öncesi kurumlarda bulunan öğretmenler, psikolojik danışmanlar, okul yöneticileri ve okul çalışanlarının sistem tanımlamalarıyla birlikte aşı için randevu alabileceğini bildiren Selçuk, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Şu ana kadar 425 bin 430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dahil edilmiştir. Sağlık Bakanlığı, aşı tedarik süreciyle bağlantılı olarak tüm öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlarımız, okul yöneticilerimiz ve okul çalışanlarımız için planlama yapmaktadır. Aşı planlaması doğrultusunda '@enabizsistemi' ve '@MHRS_182'den durumunuzu takip edip randevularınızı oluşturabilirsiniz."

Son dakika... Bakan Selçuktan uzaktan ve yüz yüze eğitim paylaşımı Son olması umuduyla...