Gündem Son dakika! Bakan Soylu noktayı koydu! 'Sokağa çıkma yasağı...'

Son dakika! Bakan Soylu noktayı koydu! 'Sokağa çıkma yasağı...'

06.08.2020 - 14:53 | Son Güncellenme:

Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Soylu, 'Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla gerçekleştirilen Kovid-19 tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında Ankara Mamak’ta bir semt pazarındaki denetleme sırasında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, sokağa çıkma kısıtlaması hakkında "Böyle bir şey söz konusu değil, gündemimizde de yok' ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Soylu, Mamak'ta semt pazarındaki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine ilişkin denetimin ardından Bakanlığa özel halk otobüsüyle gitti.

Bakan Soylu'nun açıklamalarında satır başları:

Haberin Devamı

Vatandaşımıza buradan bir istirhamımız var. Kendisi için hepimiz için bunu gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Herkes büyük bir gayret içerisinde. 2-3 ay öncesinde yaşadıklarımızla karşılaşmayalım. Kontrol kendimiz yapalım. Devlet olarak görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. 

Cumartesi ve pazar günü ekiplerimiz düğün ve nişanları denetleyecek.

Dünyada ikinci dalganın geldiği noktasında bir değerlendirme var. Aynı durumla biz de karşılaşmayalım. Kendi kontrolümüzü kendimiz yapalım.

Terör operasyonu yapmıyoruz. Hep beraber bilinçli olmayı ortaya koymaya çalışıyoruz. Vatandaşa tuzak kurup ceza verme anlayışı içinde değiliz.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HAKKINDA

Bakan Soylu, sokağa çıkma kısıtlaması hakkında "Böyle bir şey söz konusu değil, gündemimizde de yok." dedi.

Haberin Devamı

Son dakika Bakan Soylu noktayı koydu Sokağa çıkma yasağı...

BAKAN SOYLU HALK OTOBÜSÜNDE

Ülke genelinde gerçekleştirilen Kovid-19 tedbirleri denetimi kapsamında, Mamak ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki semt pazarını gezen Bakan Soylu, burada pazar esnafı ve vatandaşların aldığı tedbirleri denetledi.

Bakan Soylu, pazar yerine yaptığı ziyaretin ardından da Bakanlığa geçmek için Türközü Mahallesi'nde 317 numaralı özel halk otobüsüne bindi.

Otobüsteki Kovid-19 tedbirlerini inceleyen ve yolcularla sohbet eden Soylu, "Eğer kurallara uymazsak sonuç iyi olmaz." dedi.

Atatürk Bulvarı gelindiğinde Bakanlıklarda otobüsten inen Soylu, alt geçidi kullanarak makamına geçti.