Gündem Son dakika haberi: İzmir Alaçatı'da korkutan yangın! Kontrol altına alındı

Son dakika haberi: İzmir Alaçatı'da korkutan yangın! Kontrol altına alındı

17.07.2020 - 18:04 | Son Güncellenme:

Son dakika haberine göre, İzmir’in gözde turizm merkezlerinden Alaçatı’da otluk alanda çıkan ve büyük paniğe neden olan yangın, havadan ve karadan müdahalelerle kontrol altına alındı. Yangın, tatilcilere korku dolu anlar yaşattı.

Son dakika haberi: İzmir Alaçatıda korkutan yangın Kontrol altına alındı

Ünlü tatil merkezi Çeşme ilçesindeki Alaçatı’da otluk alandan yükselen alevler paniğe yol açtı. Alaçatı Port yolu olarak belirtilen mevkide çıkan yangın, bölgede bulunan bazı işletmeleri de tehdit ederken, tatilciler korku doldu anlar yaşadı.

Haberin Devamı

 

 

Son dakika haberi: İzmir Alaçatıda korkutan yangın Kontrol altına alındı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangına 10 arazöz, 3 helikopter ve 1 uçakla müdahale etti. Havadan ve karadan yapılan müdahalelerle yangın kontrol altına alındı.

Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Son dakika haberi: İzmir Alaçatıda korkutan yangın Kontrol altına alındı

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'in Çeşme ilçesinin turistik mahallesi Alaçatı'da otluk ve makilik alanda çıkan yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Bakan Pakdemirli, Alaçatı'da, otluk ve makilik alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Saat 16.45'te Alaçatı'da kırsal alanda başlayan yangına saat 16.55 itibarı ile ilk müdahalenin yapıldığını belirten Bakan Pakdemirli, "Yangına 10 arazöz, 2 helikopter, 1 uçak ve 1 dozer müdahale edildi ve yangın kontrol altına alındı" dedi.