Gündem Son dakika! Üç bölgede 33 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika! Üç bölgede 33 terörist etkisiz hale getirildi

11.02.2022 - 11:01 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 29 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yapılan bir diğer açıklamada ise Mardin'de 4 teröristin etkisiz hale getirildiği paylaşıldı.

Son dakika Üç bölgede 33 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 28 PKK/YPG'li terörist ile Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 1 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

"KAÇINILMAZ SON"

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Her terörist için kaçınılmaz son bellidir. Fırat Kalkanı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 28 PKK/YPG’li terörist ile Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 1 PKK/YPG’li terörist kahraman komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi. Mücadelemiz sürüyor, sürecek" denildi.

Son dakika Üç bölgede 33 terörist etkisiz hale getirildi

4 TERÖRİST DAHA VURULDU

MSB'den yapılan bir diğer açıklamada ise, "Teröre ve teröriste geçit yok! Suriye’nin kuzeyinden Mardin Kızıltepe Hudut Karakolumuza taciz ateşi açan PKK/YPG’li teröristlere güçlü karşılık verilerek 4 terörist etkisiz hâle getirildi. Bugün bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 33 oldu." denildi.