Gündem Son dakika | İstanbul'da yakalanan FETÖ'nün sözde 'tıp imamı' tutuklandı

Son dakika | İstanbul'da yakalanan FETÖ'nün sözde 'tıp imamı' tutuklandı

08.11.2019 - 18:25 | Son Güncellenme:

İstanbul'da gözaltına alınan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "tıp imamı" Bülent Aydın, tutuklandı.

Son dakika | İstanbulda yakalanan FETÖnün sözde tıp imamı tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "tıp akademisyenleri ve doktorlar imamı" firari Bülent Aydın İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Kayınının üzerine düzenlettiği sahte kimlikle 2 gün önce yakalanıp gözaltına alınan ve normal mesleği öğretmenlik olan Aydın sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

FETÖ'nün deşifre edilmesine yönelik yürütülen koordineli çalışmalar kapsamında, MİT ve İstanbul polisince 6 Ekim'de Beylikdüzü'nde tespit edilen ve "gaybubet evi" olarak adlandırılan örgüte ait bir hücre evine operasyon düzenlendi. 2 gün önce düzenlenen operasyonda, örgütün sözde tıp akademisyenleri ve doktorlarından sorumlu olan Bülent Aydın kayınının üzerine düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanıp gözaltına alındı.

Baskın yapılan adreste yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzeme ve örgütsel doküman ele geçirilirken, aynı zamanda şifreli mesajlaşma programı ByLock kullanıcısı olduğu ve normal mesleği öğretmenlik olduğu tespit edilen Aydın işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Haberin Devamı

Son dakika | İstanbulda yakalanan FETÖnün sözde tıp imamı tutuklandı