Gündem Son dakika: Karadeniz Sahil Yolu'nda feci kaza! 2 ölü, 6 yaralı

Son dakika: Karadeniz Sahil Yolu'nda feci kaza! 2 ölü, 6 yaralı

28.08.2018 - 08:35 | Son Güncellenme:

Karadeniz Sahil Yolunda sabaha karşı 05:30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 6 kişi de yaralandı.

Son dakika: Karadeniz Sahil Yolunda feci kaza 2 ölü, 6 yaralı

Giresun’un Bulancak ilçesi İskele mevkiinde Ordu istikametine doğru gitmekte olan araca, kırmızı ışıkta durduğu sırada yabancı plakalı araç hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan araçta bulunan Güldalı ailesinden Yeşim Güldalı araç içerisinde sıkışarak olay yerinde, Sami Güldalı ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Araçta bulunan diğer 4 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yabancı plakalı araçta bulunan 2 kişinin de ağır yaralı hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının kritik olduğu belirtildi.

GELİN VE KAYNATA OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Sabah saatlerinde Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin gelin ve kaynata olduğu ortaya çıktı.

Meydana gelen kazada 34 FNT 41 plakalı araçta hayatını kaybeden Sami Güldalı ve gelini Yeşim Güldalı’nın gelin kaynata oldukları öğrenildi. Sami Güldalı’nın oğlu Yusuf Güldalı ile torununun ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.