Gündem Son dakika! Saldırı girişimindeki 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika! Saldırı girişimindeki 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

24.10.2021 - 12:08 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama, "Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermeyeceğiz. Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi." denildi.

Son dakika Saldırı girişimindeki 5 PKKlı terörist etkisiz hale getirildi

Terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama geldi.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama, "Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermeyeceğiz. Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

'TALİMATLARINIZ ELİMİZDE'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çukurca sınırından sızan 2 teröristin hava desteği ve kara operasyonuyla ele geçirildiğini bildirdi.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı diğer paylaşımında 2 terörist ile birlikte ele geçirilen mühimmatları açıkladı. Bakan Soylu, "Dün gece Çukurca’ya sızan ve ölü ele geçirilen teröristlerdeki mühimmatlar; 2 adet M-16 Piyade Tüfeği, 4 adet el bombası, 9 adet M-16 şarjörü, 1 adet patlayıcı ateşleme düzeneği. Ayrıca talimatlarınız elimizde. 112'yi ararsanız getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız" dedi.

Son dakika Saldırı girişimindeki 5 PKKlı terörist etkisiz hale getirildi