Gündem Son dakika... Silivri açıklarında yatta yangın! Ölü ve yaralılar var

Son dakika... Silivri açıklarında yatta yangın! Ölü ve yaralılar var

03.03.2020 - 14:39 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre, Silivri açıklarında lüks yat yanarak battı. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Öte yandan hayatını kaybeden iki kişinin Mehmet Engin Sile ve Abdurrahman Şen olduğu öğrenildi.

Son dakika... Silivri açıklarında yatta yangın Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberine göre, Silivri açıklarında özel bir yatın yanarak batması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre kimliği henüz bilinmeyen 5 kişi, İstinye'deki Marina'dan yatla denize açıldı. Silivri açıklarında yangın çıkan yak, yangının büyümesi sonucu yanarak battı.

Haberin Devamı

Son dakika... Silivri açıklarında yatta yangın Ölü ve yaralılar var

Yatta bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi denize atlayarak kurtulmayı başardı. Daha sonra olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekiplerince bu 3 kişi kurtarıldı.

Sahil Güvenlik ekipleri ölü ve yaralıları, Silivri sahiline getirdi. Yaralılar daha sonra ambulansla Silivri Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN YANGINLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden Silivri açıklarında bir yatta çıkan yangında 2 kişinin ölmesi ve 3 kişinin yaralanması ile ilgili olarak açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, "Bugün saat 12.15'te Silivri açıklarında seyreden bir teknede yangın çıktığı ihbarı alınmasıyla Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri derhal olay yerine sevk edilmiştir. Makine dairesinde henüz tespit edilemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu batan İstanbul Limanına kayıtlı BLACK EYES1 adlı teknedeki 5 kişiden 3'ü, çevredeki gemiler ve Sahil Güvenlik ekiplerimizce kurtarılarak, ambulanslar ile Silivri Devlet Hastanesine sevk edilmiş, olayda (E.S) ve (A.Ş) adlı vatandaşlarımız maalesef hayatlarını kaybetmiştir. Meydana gelen olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Konu ile ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir"

Haberin Devamı

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Silivri açıklarında yanarak batan lüks yatta hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. Hayatını kaybeden iki kişinin Mehmet Engin Sile ve Abdurrahman Şen olduğu öğrenildi. Yattan denize atlayarak son anda kurtulmayı başaran Tunç Ömer, Aydın Karadana ve Alp Ömer ise Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.