Gündem Son dakika! Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntüleri sızdıran polisin ifadesi ortaya çıktı

Son dakika! Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntüleri sızdıran polisin ifadesi ortaya çıktı

02.09.2017 - 09:40 | Son Güncellenme:

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in otel odasındaki görüntülerini polis memurunun çektiği ortaya çıktı. Görüntülerini sızdıran polisin müfettişe verdiği ifadede görüntüyü müdürlerine ve eşine gönderdiğini, eşinin de bir mesajlaşma programıyla aile grubuna yolladığını söylediği öğrenildi.

Son dakika Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntüleri sızdıran polisin ifadesi ortaya çıktı

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker'in öldükten sonra otel odasındaki görüntülerinin sızdırılmasıyla ilgili soruşturmada görevli polis müfettişleri Beşiktaş İlçe Ekipleri'nde görevli olduğu belirlenen polis memurunun ismine ulaştı. Görüntüleri çeken polis memurunun polis başmüfettişine verdiği ifadede, çektiği görüntüyü müdürlerine ve bunun dışında eşine gönderdiğini, eşinin de bir mesajlaşma programıyla aile grubuna yolladığını öğrendiğini söylediği, görüntülerin dağılmasıyla ilgisinin bulunmadığını ifade ettiği belirtildi. Eşinin aile grubunda yer alan kardeşi tarafından görüntünün Didem Ç.'ye verildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

O MANKENİN PAZARLIK GÖRÜŞMELERİ'DE İNCELENİYOR

Polis Başmüfettişi tarafından hazırlanan raporun önümüzdeki günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na göndereleceği öğrenildi. Bi sinema filminde oynayan Didem Ç. isimli bir kadın olaydan bir kaç gün sonra çeşitli medya kuruluşlarını arayarak 'Polis bir akrabam olayın görüntülerini gönderdi' diyerek, Şaşmaz ile Aker'in kanlı görüntülerini satmaya çalıştığı da ortaya çıkmıştı. İnternet sitelerine görüntülü ve yazılı pazarlıkları düşen Didem Ç.nin de pazarlık içeren görüşmelerinin soruşturma kapsamında inceleneceği öğrenildi.