Gündem Son Depremler: Bursa'da korkutan deprem

Son Depremler: Bursa'da korkutan deprem

05.06.2016 - 23:49 | Son Güncellenme:

Günün son dakika deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre, dün İzmir Körfezi’nde Foça’nın 7 kilometre açığında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana gelirken bu sabah ise Bursa'da deprem meydana geldi. İstanbul'da da hissedilen Bursa'daki korkutan son depremin ayrıntıları haberimizde...

Son Depremler: Bursada korkutan deprem

Günün son depremi Bursa'nın Gürsu ilçesinde saat 07.09'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'dan da hissedilen sarsıntından 10 dakika sonra 2.8'lik bir deprem daha yaşandı...

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından kaydedilen deprem saat 07.09 meydana geldi. Merkez üssü Bursa Gürsu olarak bildirilen ve 13.3 kilometre derinlikte meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem, Bursa ve çevresinin yanı sıra İstanbul'da da hissedildi. afad ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı.

İZMİR'DEKİ DÜN MEYDANA GELEN DEPREM!

İzmir Foça'da meydana gelen son dakika depremleri haberimizde. Saat 23:26 sıralarında Merkez üssü Izmir Korfezi, 4.15 km ilerisinde Foça olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir'de de hissedildi.

İzmir Körfezi Foça’da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, olayda can ve mal kaybı yaşanmadı.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, deprem saat 23.26’de merkez üssü Izmir Korfezi, 4.15 km ilerisinde Foça olan olan bir deprem meydana geldi. Meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem kent merkezinde ve İzmir’de de hissedilirken, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Haberin Devamı

Türkiye’de meydana gelen son depremler için TIKLAYIN

Yazarlar