Gündem Sosyeteye uyuşturucu yetiştirirken yakalandı

Sosyeteye uyuşturucu yetiştirirken yakalandı

04.04.2018 - 11:47 | Son Güncellenme:

İstanbul’da son dönemlerde artış gösteren evlerin bahçe ve balkonlarına kurulu uyuşturucu seralarına bir yenisi daha eklendi.

Sosyeteye uyuşturucu yetiştirirken yakalandı

Beşiktaş’ta bulunup ortaya çıkarılan ve öncekilerden farklı bir özelliğe sahip olan serada, klasik müzik desteğiyle hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi. 120 kök hint keneviriyle, 6 kilo esrarın ele geçirildiği sera evin sahibi B.A.tutuklanıp cezaevine kondu.

Haberin Devamı

İEM Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu şebekelerine yönelik yaptığı çalışmalarda Beşiktaş ve civarın da, daha çok Etiler-Bebek bölgesinde uyuşturucu satan torbacılara uyuşturucu yetiştirip temin ettiğini belirlediği bir şahsı takibe aldı. Bir sokak satıcısının takibinden ulaşılan B.A.isimli şahısın Arnavutköy mahallesinde bulunan evine geçtiğimi 16 Mart Cuma günü operasyon düzenlendi.

Yapılan baskında, evin bir bölümünün uyuşturucu yetiştirmek için özel malzemelerle seraya çevrildiğini gören narkotik ekipleri, 120 kök hint kenevirinin bulunduğu seraya yine özel düzeneklerle müzik verildiğini ve hint kenevirlerine Mozart, Bach ve Shopen gibi müzik dehalarının eserlerinin dinletildiğini tespit etti.

Haberin Devamı

6 kilo satışa hazır esrar ile 120 kilo hint kenevirinin ele geçirildiği adreste, yetiştirdiği kenevirlerden esrar yaparken basılan B.A. isimli zehir üreticisi, gözaltına alınıp sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, bağlantıları ve müşterileri üzerindeki polis çalışması devam diyor.