Gündem Soylu, Esenler’de otobüs denetledi

Soylu, Esenler’de otobüs denetledi

15.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler Otogarı’nda bayram dolayısıyla trafik ekiplerince gerçekleştirilen uygulamalara katıldı. Şehirler arası seyahat eden yolcuları taşıyan otobüsleri ziyaret eden Bakan Soylu, seyahat eden vatandaşların bayramlarını tebrik ederek, “Hayırlı yolculuklar” temennisinde bulundu.

Soylu, Esenler’de otobüs denetledi

Soylu, burada yaptığı konuşmada, “Bizim sizin otobüsünüzü ziyaret etmemizin bir tek sebebi var. O da şu; kazasız, belasız gidebileceğiniz yere ulaşmanızı temin edecek tedbirlerin alınıp, alınmadığını kontrol etmek ve denetlemek. Bugünden itibaren bayram sonuna kadar 70 bin personelimiz bayram yapmadan otobüslerde, şehirler arası yollarda tüm bu denetimleri gerçekleştirecek” diye konuştu. Esenler Otogarı’ndan çok sayıda vatandaşın memleketine gittiğini dile getiren Soylu, “Bu arada biz sizlerle bayramlaşırken, arkadaşlarımız da gerekli denetimleri yapacak.” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin trafik kazalarında çok acı kayıplar yaşadığına dikkat çeken Bakan Soylu “Yıllık 7 bin, 7 bin 200 insanımızı trafik kazalarında kaybediyoruz. Bizim hedefimiz sıfır can kaybıdır. Bunun için herkes çok dikkat etmelidir” dedi.