Gündem Spiker, arkadaşını topuğundan vurdu

Spiker, arkadaşını topuğundan vurdu

09.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Flash TV’nin kendine has haber sunuş tarzıyla bilinen haber spikeri Gökhan Taşkın, önceki gece eğlenmeye gittiği arkadaşını bar çıkışı ayağından vurdu.

Spiker, arkadaşını topuğundan vurdu

Spiker Gökhan Taşkın, arkadaşı Fatih Sarıdayı ile birlikte Beyoğlu Katip Çelebi Caddesi’nde bulunan bir gece kulübüne gitti. Gece boyu eğlenip alkol alan Taşkın ve Karadayı, dün sabah saat 05.00 sıralarında bardan çıkıp yürürken, görgü tanıklarının ifadesine göre tartışmaya başladı. Tartışmanın itiş kalkışa döndüğü sırada silah sesini duyduklarını ifade eden görgü tanıklarının şahit olduğu olay sırasında Karadayı, Taşkın’a ait silahtan çıkan kurşunla ayak topuğundan vuruldu.

Haberin Devamı

Aşırı alkollü olduğu ileri sürülen Taşkın, yaralanan arkadaşını bir otomobile bindirip özel bir hastaneye götürdü. Karadayı tedaviye alınırken, Taşkın ise hastane personelinin çağırdığı polis tarafından gözaltına alındı. Taşkın polise verdiği ifadede, “Alkollüydüm, fazla bir şey hatırlamıyorum. Yürürken belime dalıp silahımı almaya çalıştı, ben de vermek istemeyince silah aniden patladı ve silahtan çıkan mermi arkadaşımın ayağına isabet etti” dedi.

Hastanede polise ifade veren Fatih Sarıdayı ise “Eğlence çıkışı yürürken silahını çıkarıp ayağıma ateş etti. Aramızda herhangi bir husumet yok. Alkolün etkisiyle olan bir şey, davacı değilim” dedi.

Sabıka kayıtları var

Polis, şikayetçi olmayan Karadayı’nın ifadesi doğrultusunda savcılık talimatıyla spiker Taşkın’ı serbest bırakılırken silahına el koydu. Karadayı ile Taşkın’ın samimi ve eski iki arkadaş oldukları ileri sürülürken “Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet” ve “ruhsatsız silah kullanmak”tan sabıka kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.