Gündem Adana şoke eden olay! İki erkek cesedi bulundu

Adana şoke eden olay! İki erkek cesedi bulundu

16.08.2022 - 07:55 | Son Güncellenme:

Adana'da Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalındaki regülatör köprünün kapaklarında erkek cesedi bulundu. Yüreğir ilçesinde ise kullanılmayan bir evden de erkek cesedi çıktı.

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Alihocalı Mahallesi'nde meydana geldi. DSİ'ye ait sulama kanalındaki regülatör köprü çalışanları, suyun içinde kapaklara takılan erkek cesedini fark edince 112 Acil Çarı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Suyun içindeki ceset, dalgıç polisler tarafından çıkarıldı.

Kimliği henüz belirlenemeyen ve üzerinde kıyafetler bulunan erkek cesedi, polisin yaptığı incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kimlik tespiti için çalışma başlatılırken, kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsiyle belirlenecek.

Haberin Devamı

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Adana şoke eden olay İki erkek cesedi bulundu

KULLANILMAYAN EVDE CESET ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesinde meydana geldi. Kullanılmayan bir evde erkek şahsın hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan kişinin öldüğünü tespit etti. İncelemenin ardından ceset Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ölen kişinin kimliğini tespit edip yakınlarına ulaşmak için çalışma başlattı.