Gündem Survivor Makbule Karabudak kimdir? Corona virüse yakalanan Makbule'nin sağlık durumu nasıl?

Survivor Makbule Karabudak kimdir? Corona virüse yakalanan Makbule'nin sağlık durumu nasıl?

10.05.2020 - 16:22 | Son Güncellenme:

Survivor 2020'de boy gösteren Makbule Karabudak'ın corona virüse yakalandığı öğrenildi. Bu üzücü gelişmenin hemen ardından yarışmacının biyografisi araştırılmaya başlanırken 'Makbule Karabudak sağlık durumu nasıl?' soruları sorulmaya başlandı.

Survivor Makbule Karabudak kimdir Corona virüse yakalanan Makbulenin sağlık durumu nasıl

Survivor 2020 Gönüllüler takımında bu sene yarışan ve erken elenen yarışmacılardan biri olan Makbule Karabudak'ın corona virüse yakalandığı ortaya çıktı. Talihsiz yarışmacının bu gelişme sonrası hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlanırken 'Corona virüse yakalanan Makbule'nin sağlık durumu nasıl?' soruları sıklıkla soruldu.

Haberin Devamı

MAHBULE KARABUDAK SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor 2020'de yarışan Karabudak, elendikten sonra mesleğine geri döndü. Hastaların yardımına koşan Makbule Karabudak, corona virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından 'geçmiş olsun' mesajlarına teşekkür eden Karabudak'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MAKBULE KARABUDAK KİMDİR?

Makbule Karabudak, 1992 yılında, Temmuz ayında doğdu. İstanbul doğumlu olan Karabudak, aslan burcu kadını. İlkokula devam ettiği sırada Ankara Kırıkkale’ye taşınan genç kadın, ilkokulda kısa mesafe ve üç adım uzun atlama ile ilgilendi. Anadolu lisesini kazanan Karabudak, sayısal bölümünden başarıyla mezun oldu. Lise sürecinde 4 yıl basketbolla ilgilenen genç kadın, okul hayatı boyunca en başarılı ve en gözde öğrenci olmayı başardı. Öğrencilik dönemi çok zorlu geçen Karabudak, dur durak bilmeden çalışıldığında mutlaka başarılı olunduğunu ifade etti.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik lisans bölümünü kazanan Makbule Karabudak, bu bölüm için gereken puandan çok daha fazlasını alarak bölüme girdi. Karabudak, annesinin ondan önce yaptığı 4 doğumu yalnız yapması ve kendisinin hastanede doğan tek çocuk olması sebebi ile bu bölümü seçmiş. Üniversitede de sporla alakasını kesmeyen Karabudak, okulun bayan hentbol takımında oynadı. Komilik, palyaçoluk, günlük çalıştığı figüranlık, dersler, antrenmanlar, Nöbetler gibi günlük işlerde çalışarak eğitim için gereken parasını oldukça yoğun bir dönem geçiren genç kadın, hırsından hiçbir şey kaybetmedi.
Dur durak bilmeyen Karabudak, üniversiteden mezun olduğu yıl KPSS sınavıyla İstanbul’a devlet memuru olarak atandı. Atanmasının ardından işle sporu bir arada yürütmeye başlayan genç kadın, bireysel olarak plates ve Fitness yaptı. Spor için gittiği salonda şuan ki eşi ile tanışan Karabudak, yaklaşık 2 yıl süren 1 ilişki sonrasında 14 ay önce dünya evine girdi. 2 yıldır mesai saatlerinde ebelik, cumartesi günleri ve hafta içi 5’ten 9’a kadar pilates eğitmenliği yapan Karabudak’ın hayatı inanılmaz yoğun geçiyor.