Gündem Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2019 için geri sayım...

Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2019 için geri sayım...

11.12.2018 - 12:08 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 için geri sayım başladı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı Survivor'ın ne zaman başlayacağı konusuyla ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı. Peki Survivor 2019 ne zaman başlayacak?

Survivor ne zaman başlıyor Survivor 2019 için geri sayım...

Önceki gün düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne katılan Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un başlayacağı tarihi açıkladı ve izleyicilerin merakını giderdi.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz günlerde Dominik Cumhuriyeti'nde çekilecek olan Survivor 2019'da yarışmacıların yaşayacağı adanın helikopter görüntülerini takipçileri ile paylaşan Acun Ilıcalı, şimdi de yarışmanın ne zaman başlayacağı ile ilgili merakları giderdi. Ilıcalı, 2019'un Şubat ayında başlayacağını söylediği Survivor'ın Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olacağını daha önce açıklamıştı.

EN ZOR SURVIVOR GELİYOR

Survivor 2019'da oldukça etkileyici yarışmacılar olacağını da söyleyen Acun Ilıcalı, parkurların da şimdiye kadarki yarışmaların en zoru olacağının sinyallerini verdi. Allah şimdiden yardımcıları olsun diyerek esprili bir şekilde yarışmanın zorluk derecesinden bahseden Ilıcalı, korkunç şeyler planladık diyerek seyir keyfi oldukça yüksek bir Survivor sezonunun müjdesini verdi.

Haberin Devamı

MASTERCHEF MURAT KATILACAK MI?

Haftalardır sosyal medyayı meşgul eden Masterchef yarışmacısı Murat'ın Survivor'a katılacağı iddiası da Acun Ilıcalı tarafından yalanlandı.