Gündem Survivor'da gerilim tırmanıyor! Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da gerilim tırmanıyor! Ödül oyununu hangi takım kazandı?

03.06.2017 - 09:37 | Son Güncellenme:

Survivor'da nefes kesen mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül için mücadele etti. Ünlüler takımı muhteşem bir villada konaklama Fransız ve Japon şeflerin yemeklerinden tatma şansı ve dondurma yeme şansını elde ettiler. Peki Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

Survivorda gerilim tırmanıyor Ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor'da nefes kesen mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler takımında sadece 5 Gönüllüler takımında ise sadece 4 kişi kaldı. Artık her dokunulmazlık daha çok önemli her ödül oyunu daha anlamlı! Survivor'da dün akşam ekrana gelen ödül oyununda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Peki ödül oyunu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor kıran kırana mücadeleleri ile tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam Survivor'da haftanın ilk ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları muhteşem bir villada konaklama Fransız ve Japon aşçıların ellerinden yapılan yemekleri tatma ve dondurma ödülü için yarıştı. Ödülü kazanan takım final turunda Ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR 110. YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK?

Survivor dokunulmazlık oyunu için nefesler tutuldu. Ünlüler takımında sadece 5 kişi Gönüllüler takımında ise adada sadece 4 kişi kaldı. Peki haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?