Gündem Tarık Akan'ın ağabeyinden muhabire fırça!

Tarık Akan'ın ağabeyinden muhabire fırça!

16.09.2016 - 12:20 | Son Güncellenme:

Hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Tarık Akan'ın ağabeyi, Amerikan hastanesinde cenazeyle ilgili yaşadığı sıkıntıları dile getirirken soru soran muhabiri azarladı. Tepki çeken açıklamalarda bulunan Turgut Üregül'ün sanatçıyla yıllardır konuşmadığı iddia ediliyor.

Tarık Akanın ağabeyinden muhabire fırça

Türk Sineması'nın efsane oyuncusu Tarık Akan özel bir hastanede 66 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölüm haberinin duyulmasıyla ailesi, sevenleri ve sanat camiası yasa boğuldu.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçının ağabeyi Turgut Üregül de sanatçının hayatını kaybettiği hastaneye giderek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

KOMÜNİSTLERİ SEVMEM

Bu sırada bir muhabirin "Nazım Hikmet Vakfı ile görüştünüz mü?" şeklindeki sorusuna cevap veren Turgun Üregül, bir anda sinirlendi. Üregül, "Hanımefendi komünistleri sevmem, bilmem ben.

NAZIM HİKMET'E Mİ SORACAĞIZ BUNU?

Onlarla hiçbir işim yok benim. Nazım Hikmet kim ya? Ben siyasetçi değilim. Nazım Hikmet'e mi soracağız bunu. Yazık bu hastaneye. Cenaze; yakını olana, ağabeyine teslim edilmez mi? Muhasebeye geldiğinde 10 bin lira para isterler. " şeklinde konuştu.