Gündem Tecavüz çetesi Ardahan'da yakalandı

Tecavüz çetesi Ardahan'da yakalandı

13.09.2013 - 08:04 | Son Güncellenme:

Türkiye Göreme'de Japon turiste tecavüz haberinin şokunu atlatmadan bir cinsel saldırı haberi de Artvin'in Hopa ilçesinden geldi. Hopa'da zorla kaçırdıkları bir kadına ormanlık alanda tecavüz edip kadının çantasındaki parayı gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Tecavüz çetesi Ardahanda yakalandı

Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 Ağustos 2013 tarihinde Hopa ilçesinde, sabah saatlerinde işe gitmek için yolda yürürken yanında duran beyaz renkli bir kamyonetteki 3 kişi tarafından ağzı kapatılan bir kadının, tanımadığı bu kişilerce bir ormana götürülüp tecavüz edildikten sonra dövülüp çantasındaki parasının gasbedilmesi ve tehdit edilmesi olayına karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında zanlıları yakalamak için Artvin'de faaliyet gösteren tüm otel ve pansiyonların konaklama listelerini kontrol eden, ayrıca bu mekanlarda kalan Türk ve yabancı uyruklu tüm şahısları tek tek araştıran polis, Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne tescilli beyaz renkli tüm kamyonetlerin sahiplerini de incelemeye aldı.

Haberin Devamı

'Rastgele bıçağı salladım, arabada tecavüz ettim'

Aralarında 50 iş yerinin kamerası da olan ve zanlıların geçtiği yol güzergahında bulunan tüm kameraları tek tek inceleyen, olayı ve şüpheli kamyoneti gören tüm tanıkların ifadesini alan polis, titiz bir araştırma sonucu zanlıların kullandığı kamyonetin Ardahan iline gittiğini ve 3 şüphelinin de bu ildeki bir pansiyonda kaldığını belirledi. Bu tespit üzerine Ardahan'a giden ekipler, söz konusu pansiyona düzenledikleri operasyonda zanlılar B.A. (24), R.A. (25) ve Y.A'yı (33), olayda kullandıkları kamyonetle yakaladı. "Cinsel taciz", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "basit cinsel saldırı" gibi birçok suçtan poliste kaydı olan bu kişiler ekiplerce, Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Zanlılar, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.