Gündem Tekirdağ' da sahte içki kabusu! Ölenlerin sayısı 10'a yükseldi

Tekirdağ' da sahte içki kabusu! Ölenlerin sayısı 10'a yükseldi

05.07.2021 - 16:19 | Son Güncellenme:

Son dakika gelen habere göre; Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içkiden ölenlerin sayısı 10'a yükseldi. 6'sı entübe 8 kişinin tedavisi devam ediyor. Öte yandan sahte içkiden zehirlenen ve dün yaşamını yitiren Levent Engin, toprağa verildi. Engin, kendisi gibi sahte içkiden ölen eşi Nurcihan Engin'in yanına defnedildi.

Tekirdağ da sahte içki kabusu Ölenlerin sayısı 10a yükseldi

Çorlu'da, 24 Haziran'dan bugüne satın aldıkları sahte içkiden 29 kişi zehirlendi. Bu kişilerden Pakistan uyruklu Ikhlague Hussam ile Emin Kırcaali, Mehmet Pamukçu, Sadık Akın Usal, Altuğ Oktay, Nurcihan Engin, Turan Vardı ve Remzi Zabınoğlu yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Nurcihan Engin, geçen pazar günü hayatını kaybetti. Sahte içkiden yoğun bakım servisinde entübe edilen eşi Levent Engin de dün yaşamını yitirdi Engin'in ölümüyle Çorlu'da sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi. Levent Engin'in ölümünün ardından doktorlar, kardeşi Erhan Engin'i davet ederek, organlarını bağışlayıp bağışlamayacağını sordu. Kardeş Engin'in de bağışlaması üzerine, İstanbul'dan bir ekip organları almak için Çorlu Devlet Hastanesi'ne geldi. Yapılan kontrollerde diğer organları zarar gören Levent Engin'in sadece böbrekleri uygun bulunarak başka bir hastaya nakledilmek üzere alındı.

Tekirdağ da sahte içki kabusu Ölenlerin sayısı 10a yükseldi

TOPRAĞA VERİLDİ

Sahte içkiden hayatını kaybeden Levent Engin için Çorlu Merkez Garaj Camii'nde cenaze namazı kılındı. Engin'in akrabaları ile 2 çocuğunun katıldığı cenaze namazının ardından, kendisi gibi sahte içkiden ölen eşi Nurcihan Engin'in Havuzlar Mahallesi Mezarlığı'nda yanında toprağa verildi.

Haberin Devamı

ÖLENLERİN SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Çorlu'da, 24 Haziran'dan itibaren, satın aldıkları sahte içkiden içen 29 kişi zehirlendi. Bu kişilerden Pakistan uyruklu Ikhlague Hussam ile Emin Kırcaali, Mehmet Pamukçu, Sadık Akın Usal, Altuğ Oktay, Turan Vardı, Remzi Zabınoğlu, Nurcihan Engin ve eşi Levent Engin yaşamını yitirdi. Hastanede entübe olan Hasan Nişancı'nın da bugün hayatını kaybetmesiyle sahte içkiden ölenlerin sayısı, 10'a çıktı. Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavileri tamamlanan 11 kişi, taburcu edilirken, 6'sı entübe 8 kişinin de yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor.

6 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Olayla ilgili polisin gözaltına aldığı, aralarında sahte içkileri Bulgaristan'dan getirdiğini söyleyen ve deposundan ilçedeki büfelere sattığı iddia edilen Metin Dobrucalı ile Kudret Uygur, Cengiz Girgin, Vedat Vatansever, Hüseyin Coşkun ve Süleyman Malkoç, mahkemece tutuklanmıştı.