GündemTekirdağ'da yakaladılar: Böylesini ilk kez gördüm

Tekirdağ'da yakaladılar: Böylesini ilk kez gördüm

07.07.2026 - 17:47 | Son Güncellenme:

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi Yeniceçiftlik Barajında amatör balıkçı Yakup Dişli'nin oltasına tam 2 metre 57 santimetre uzunluğunda ve 157 kilogram ağırlığında dev bir yayın balığı takıldı.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Tekirdağda yakaladılar: Böylesini ilk kez gördüm

Dev balığı kıyıya çıkarmak için yaklaşık yarım saat mücadele eden Yakup Dişli, yıllardır balık avladığını ancak böylesine büyük bir balıkla ilk kez karşılaştığını söyledi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Büyük heyecan yaşadığını belirten Dişli, "Daha önce de büyük balıklar yakaladık ama hiçbiri bunun kadar değildi. Çok zorlandık, yaklaşık yarım saat uğraştık. Sonunda Allah kısmet etti ve kıyıya çıkarmayı başardık" ifadelerini kullandı.

Tekirdağda yakaladılar: Böylesini ilk kez gördüm

Boyu ve ağırlığıyla dikkat çeken dev yayın balığı, bölgede görenleri hayrete düşürdü.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler