Gündem ‘Terörle mücadeleyi azimle sürdüreceğiz’

‘Terörle mücadeleyi azimle sürdüreceğiz’

02.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Orgeneral Akar, Süleyman Şah Türbesi’ni ziyaret ederek bölgede inceleme ve denetlemelerde bulundu. Bölgedeki askeri personel ile bayramlaşan Akar, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı...

‘Terörle mücadeleyi azimle sürdüreceğiz’

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Süleyman Şah Türbesi’ni ziyaret ederek, bölgede inceleme ve denetlemelerde bulundu. Akar’a ziyaretlerinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Kora. Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Hasan Küçükakyüz de eşlik etti.
Org. Akar, Dergah Camii’nde kıldığı bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Akar, daha sonra Süleyman Şah Türbesi’ni ziyaret etti. Buradan 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na giden Akar, vatanın birlik ve bütünlüğü için her türlü tedbirin alındığını, teröristle mücadelenin büyük bir kahramanlıkla yürütüldüğünü belirtti. Akar, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye gece gündüz demeden azim ve kararlılıkla devam edileceğini bildirdi.