Gündem‘TOGEMDER dinamik bir STK’

‘TOGEMDER dinamik bir STK’

20.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEMDER) eski ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Vahdettin Köşkü’nde düzenlenen programa Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay da katıldı.

‘TOGEMDER dinamik bir STK’

 

TOGEMDER Onursal Başkanı Emine Erdoğan, TOGEMDER’in, yardımlaşma fikrini vicdanıyla besleyen insanların kalbinden doğduğunu, ülkeye ve millete karşı duyulan sorumluluğu ruhunun en derinlerinde hissedenler tarafından büyütüldüğünü dile getirdi. Erdoğan, “Zamanın ruhunu gözledi, günün değişen ihtiyaçlarını tespit etti. Toplumun nabzını tuttu. Gerekiyorsa, faaliyet alanlarına yeni modüller ekledi. TOGEMDER’in bu yönüyle oldukça dinamik bir sivil toplum kuruluşu (STK) olduğunu gözlemliyorum. Çünkü bu işin özünde, dünyanın dertlerine şifa olma, dünya düzenine yön verme fikriyatı var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

‘TOGEMDER dinamik bir STK’

Türkiye’deki STK anlayışının tarihi zemine ve manevi mirasa dayandığını anlatan Erdoğan, Osmanlı İmparatorluğu’nun adeta bir vakıf cenneti olduğunu vurguladı. Erdoğan, TOGEMDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devreden Saadet Gülbaran’ın 16 yılını derneğe vakfettiğini belirterek, emekleri için teşekkür etti.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler