Gündem TSK milletin emrinde olmaya devam edecektir

TSK milletin emrinde olmaya devam edecektir

31.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temel değerleri ve bekası için artan mücadele azmiyle, görevinin başında ve milletinin emrinde olmaya devam edeceğini belirtti.

TSK milletin emrinde  olmaya devam edecektir

Akar’ın yeni yıl mesajı şöyle: “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman ve fedakâr mensupları, asil Türk milletinin sevgi ve güveninden aldığımız güç ile ülkemizin egemenlik ve bağımsızlığını koruma vazifesini, 2017 yılında büyük bir özveri ve kararlılıkla yerine getirmenin haklı gururuyla 2018 yılını, umut ve güvenle karşılamaktayız.
Ordu-millet kaynaşması
Türk Silahlı Kuvvetleri; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da vatan, cumhuriyet ve vazife aşkıyla; nitelikli personeliyle, ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi!’ anlayışı içerisinde, son terörist de etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürecektir.
Ordu-millet kaynaşmasının en güzide örneği olan kahraman silahlı kuvvetlerimiz; ülkemizin güvenliği, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temel değerleri ve bekası için artan mücadele azmiyle, görevinin başında ve milletinin emrinde olmaya devam edecektir. Başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; şehitlik mertebesine ulaşan silah arkadaşlarımızı; güvenlik güçlerimizi ve diğer vatan evlatlarını rahmet ve minnetle; kahraman gazilerimizi ise saygı ve şükranla anıyor; silah arkadaşlarımın, emeklilerimizin, onların değerli aile bireylerinin yeni yılını en içten duygularla kutluyor; kendilerine sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler diliyorum.”