Gündem Tuğba yangın kurbanı oldu

Tuğba yangın kurbanı oldu

23.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yakınlarına bayram ziyaretine giden 5 yaşındaki Tuğba misafir kaldığı evde çıkan yangında hayatını kaybetti. Bursa’da dernek binası yandı, bir kedi itfaiyecilerin yavrularını kurtarmasını bekledi.

Tuğba yangın kurbanı oldu

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bir evde çıkan yangında, 5 yaşındaki Tuğba Melek Yumlu hayatını kaybetti, anne ve babası ise yaralandı.

Haberin Devamı

İlçeye bağlı Camikebir mahallesindeki 2 katlı evde önceki gece yarısı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden mahalle sakinlerini ihbarıyla olay yerine gelen Gelibolu Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlerin arasında kalan Ali Yumlu (28), eşi Sümeyye (26) ve kızları Tuğba Melek Yumlu’yu yaralı olarak kurtardı. Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ailenin küçük kızı Tuğba Melek doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Durumu ağır olan baba Ali Yumlu ise Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Ailenin bayram ziyareti için Edirne’nin Keşan ilçesinden yakınlarının yanına geldiği öğrenilirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. l DOĞAN ZELOVA Çanakkale DHA