Gündem Üç Adam neden yayınlanmıyor?

Üç Adam neden yayınlanmıyor?

14.01.2016 - 10:20 | Son Güncellenme:

Tv8'de her Çarşamba günü 23.15'te ekrana gelen, sunuculuğunu Eser Yenenler , İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un üstlendiği gece şovu Üç Adam uzun süredir yayınlanmıyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Üç Adam programı neden yayınlanmadığı ile ilgili henüz net bir açıklama yok.

Üç Adam neden yayınlanmıyor

Ekranların kahkaha dolu talk show programı 3 Adam, yine eğlence dolu bir programla TV8 ekranlarında seyircinin karşısına çıkması bekleniyordu. Ancak uzun süredir yayınlanmayan Üç Adam bu hafta da ekrana gelmedi.

En son 7. bölümü ile 23 Aralık 2015'te yayınlanan Üç Adam'ın konukları; Başarılı şarkıcı Merve Özbey’in en güzel şarkıları, sevilen oyuncular Eda Ece ve Berk Oktay olmuştu. Yeni yılla birlikte yayın hayatına kaldığı yerden devam etmesi beklenen Üç Adam, yaklaşık 3 haftadır yayınlanmıyor. Seyircinin merakla beklediği Üç Adam neden yayınlanmıyor? Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ayrıntıları ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

3 ADAM İBRAHİM BÜYÜKAK EVLENİYOR!

Haberin Devamı

BKM'de oyunculuk eğitimi almaya başlayan ve burada yıldızı parlayan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunmuş ve 3 Adam isimli programa başlamışlardı. Acun Ilıcalı’nın da desteğini alan program, her geçen gün hayran kitlesini arttırmayı başardı.

3 Adam programının başarılı sunucularından İbrahim Büyükak, kız arkadaşı Nurdan Besen’e evlenme teklif etti. Nurdan Besen'e romantik bir evlenme teklif eden ve ardından da “evet”' cevabını alan İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün kız istemeye gitti.

Başarılı komedyen, oyuncu ve sunucu olan İbrahim Büyükak’ı bu mutlu gününde arkadaşları yalnız bırakmadı. Kız isteme merasiminde arkadaşlarının yanında olan Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler ile kız isteme merasiminde komik anlar yaşandı.

Oğuzhan Koç'un yanından ayrılmayan Yağmur Tanrısevsin, arkadaşları ile sık sık gülüp eğlendi. Gecenin sonunda mutlu bir aile resmi çektiren Nurdan Besen ve İbrahim Büyükak, herkesi şaşırttı.

Haberin Devamı

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen, ilişkilerini nikâh masasına taşıyor. Evlilik kararı alan çift, önceki gece kız isteme merasimi yapıp yüzük taktı. Büyükak, Instagram’da “Kızı aldık, dönüyoruz” notuyla fotoğraflarını paylaştı. Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç’un da katıldığı törene Yağmur Tanrısevsin de geldi.

Üç Adam neden yayınlanmıyor

Yazarlar