Gündem Uğurlamaya giden eski polis yoğun bakımda

Uğurlamaya giden eski polis yoğun bakımda

16.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Berkin Elvan’ı son yolculuğuna uğurlamak için Şişli’ye giden emekli polis memuru İbrahim Yaman, polis müdahalesinde ağır yaralandı

Uğurlamaya giden eski polis yoğun bakımda

Bir süre Terörle Mücadele Şubesi’nde de görev yapan Yaman, 12 Mart sabahı eşine, “Benim vicdanım el vermiyor. Ben cenazeye gideceğim” diyerek evden çıktı. Yaman, cenaze sonrasında polis müdahalesiyle karşı karşıya kaldı.
Kargaşada Ağos Gazetesi’nin önündeki aydınlatma direği ek bölümnden kırılarak Yaman’ın üzerine devrildi. Direğin ensesine düşmesi nedeniyle yere düşen Yaman, yüzünü de kaldırıma çarptı. Darbenin etkisiyle kendinden geçen Yaman, çevredekilerin yardımıyla ambulansa bindirilerek Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar, hastaneye getirildiğinde 3 çocuk babası Yaman’ın beyninin ön kısmında kanama tespit ettiler. Bu nedenle hiç vakit kaybetmeden yoğun bakıma kaldırılan Yaman’ın kafasının 3 ayrı bölümünde de kırık olduğu belirlendi. İç kanama nedeniyle Yaman’a herhangi bir operasyon yapılamazken, dotorlar kanamanın ayrışmasını beklediklerini ve durumunun ciddiyetini koruduğunu söylediler.