Gündem Üniversiteler ne zaman açılacak 2020, üniversiteler açılacak mı?

Üniversiteler ne zaman açılacak 2020, üniversiteler açılacak mı?

27.08.2020 - 09:11 | Son Güncellenme:

Dün YKS ek tercih sonuçları açıklandı. Üniversite adayları hangi üniversiteye yerleştiğini öğrendi. Ardından üniversite kayıt tarihlerini de öğrenmek için arayışa koyulan öğrenciler, üniversitelerin ne zaman açılacağı hakkında meraklandı. Peki üniversiteler ne zaman açılacak, koronavirüsten dolayı üniversiteler açılacak mı? İşte YÖK Başkanı tarafından verilen o tarih...

Üniversiteler ne zaman açılacak 2020, üniversiteler açılacak mı

2020 - 2021 Eğitim yılı için heyecanlanan üniversite öğrencileri, geçtiğimiz dönem koronavirüs salgınından dolayı uzaktan eğitim olarak devam etti. Peki bu yıl üniversitelerin durumu ne olacak? Yüz yüze eğitim mi verilecek, yoksa uzaktan eğitim mi? İşte üniversite öğrencilerinin merakla araştırdığı üniversiteler ne zaman açılacak 2020, üniversiteler açılacak mı sorularının yanıtları...

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTELER AÇILACAK MI?

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, öğrencilerden ve velilerden sıklıkla üniversitelerdeki yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin sorular aldıklarını belirtti.

"YÖK olarak, üniversitelerimizin eğitim öğretim takvimlerini 1 Ekim 2020 tarihi sonrasında başlayacak şekilde planlamalarını istedik." dedi.

ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Üniversitelerin ne zaman açılacağı henüz belirlenmedi. Üniversiteden üniversiteye değişkenlik gösterebilen tarihleri, okulunuzun internet sitesi üzerinden akademik takvim seçeneğinden ulaşabilirsiniz.