GündemUrla'da korkunç olay! Okula gitmeyince fark ettiler: Anne oğlunu öldürüp, canına kıydı

Urla'da korkunç olay! Okula gitmeyince fark ettiler: Anne oğlunu öldürüp, canına kıydı

11.08.2026 - 12:43 | Son Güncellenme:

İzmir'in Urla ilçesinde oğluyla birlikte yaşayan kadın 19 yaşındaki lösemi hastası çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

İddiaya göre, dün gece 22.30 sıralarında İskele Mahallesi 2090 Sokak'ta meydana gelen olayda, N.K. isimli anne, birlikte yaşadığı 19 yaşındaki lösemi hastası oğlu B.K.'yi tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Trajik olay, bu sabah B.K'nın özel eğitim okuluna gitmemesi üzerine fark edildi. Okul servis görevlisi, sokakta B.K'yı görmeyince evlerine gitti. Kapının açık bırakılmış olduğunu fark eden görevli, yan komşuları ile birlikte içeri girdiler. Anne ve oğlunun hareketsiz yattığını gören komşuları, durumu emniyet ve sağlık ekiplerine bildirdiler.

Olay yerine gelen ekipler, anne ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaştılar. Emniyet ekiplerinin olay yerinde incelemeleri sürüyor.

Urlada korkunç olay Okula gitmeyince fark ettiler: Anne oğlunu öldürüp, canına kıydı

Haberin Devamı

Daha önce eşini kaybettiği öğrenilen emekli N.K.'nın olayı neden gerçekleştirdiği ile ilgili soruşturma başlatıldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler