Gündem Yanan otomobilini üfleyerek söndürmeye çalıştı

Yanan otomobilini üfleyerek söndürmeye çalıştı

26.07.2013 - 10:43 | Son Güncellenme:

Adana'da seyir halindeyken otomobili yanan bir kişi, yangını nefesiyle söndürmeye çalıştı. Yanan otomobil vatandaşların yangın tüpüyle müdahale etmesiyle söndürüldü.

Yanan otomobilini üfleyerek söndürmeye çalıştı



Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Halit Atadeniz'in kullandığı 01 LR 094 plakalı otomobil, Yüreğir Otogarı’nda seyir halindeyken motor bölümü yanmaya başladı. Otomobilinin yandığını fark eden Atadeniz, aracını durdurarak otomobilden inip aracın kaputunu açıp söndürmeye çalıştı. Atadeniz önce yangını nefesiyle söndürmeye çalıştı ancak söndüremeyince bu kez çevredeki vatandaşlardan su ve yangın tüpü getirmeleri için yardım istedi.

Haberin Devamı



Otomobilin içinden çıkardığı küçük bir bidondaki suyla yangına müdahale eden Atadeniz'in imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Bir vatandaş yangın tüpü getirerek, yangına müdahale etti.

Bu arada getirilen sopa ile kapanan kaput açılarak yangının devam edip etmediği kontrol edildi. Yangın küçük çaplı devam ederken Atadeniz, yine nefesiyle yangına müdahale etmeye çalıştı. Ancak Atadeniz, yüzünden yaralanma tehlikesi atlattı.

Otomobil yanarken etrafında bulunan araçları sürücüleri, hemen olay yerinden uzaklaştırdı.

Daha sonra yapılan müdahaleyle tamamen söndürülen otomobilde, maddi hasar meydana geldi