Gündem Yarışmacının büyük unutkanlığı

Yarışmacının büyük unutkanlığı

08.12.2013 - 10:55 | Son Güncellenme:

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı Banu Molla telefonla joker hakkını kullandığı 125 Bin liralık soruda büyük bir dikkatsizliğe imza atarak yarışmadan çekilmek zorunda kaldı.

Yarışmacının büyük unutkanlığı

ATV'de yayınlanan Kenan Işık'ın sunumuyla ekranlara gelen sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu akşam ilginç bir an yaşandı.

Haberin Devamı

Yarışmacı telefonla bağlanan joker hakkına sorunun şıklarını söylemeyi unuttu. Doğru cevabı da bilemeyen yarışmacı çeki alarak programı tamamladı.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan radyocu Banu Molla 10. soruya kadar başarıyla geldi. 125 bin liralık 10. soruyu bilemeyince telefonla joker hakkını kullanmak istedi. Banu Molla joker hakkı olarak arkadaşı Özgür Taçkın'ı aradı. Jokere 'ABD'li dansçı ve şarkıcı Josephine Baker'in çeşitli milletlerden çok sayıda çocuk evlat edinerek oluşturduğu ve bir şatoda yaşayan topluluğun adı nedir? sorusu geldi.

Şıklar arasında Gökkuşağı Kabilesi,Çiçek Çocukları Kumpanyası, Ütopya Ailesi ve Tanrı'nın Çocukları yer alıyordu. Banu Molla arkadaşına soruyu anlaması için yavaş yavaş okudu ve iki üç kez tekrar etti. Bu sırada otuz saniye süresinin olduğunu unutan Molla arkadaşına cevap vermesi için şıkları söylemeyi unuttu.

Haberin Devamı

Sürenin dolmasıyla telefondaki arkadaşının hattan alındığı anlayan yarışmacı kendi yaptığı harekete şaşırarak 'Ay ben ne yaptım. Tamamen şaşkınlığıma geldi' diyerek kendi yaptığı hataya hayıflandı. Soruya cevap vermeyen Banu Molla yarışmadan çekildi ve 60 bin Lira ödül aldı.

Videoyu izlemek için tıklayın