Gündem Yavuz Bingöl: Bana en çok acı veren...

Yavuz Bingöl: Bana en çok acı veren...

27.12.2015 - 14:40 | Son Güncellenme:

Bir röportajında Berkin Elvan ile ilgili sözleri nedeniyle tepki çeken, bu nedenle Twitter hesabını kapatan Yavuz Bingöl, uzun süre sonra sessizliğini bozdu. Bingöl, o dönem kendisini en çok acıtan şeyin kardeşi ve amcasının kendisini savunmayıp eleştirmesi olduğunu söyledi.

Yavuz Bingöl: Bana en çok acı veren...

İki yıl önceki bir röportajda sarf ettiği sözler nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Yavuz Bingöl suskunluğunu 2 yıl sonra CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında bozdu. Kendisine yapılan "lincin" şimdi de Ara Güler'e yapıldığını söyleyen Bingöl, "Daha önce de Ahmet Kaya'ya aynı şey yapıldı" dedi.

Haberin Devamı

Bingöl, Türkiye'de barışın sağlanması için gerçekleştirdiği projeleri anlattıktan sonra, özellikle sosyal medya üzerinden gelen eleştirilere yanıt verdi.

28 yıldır yaptığı her şeyin, söylediği birkaç cümle yüzünden görmezden gelindiğini dile getiren Yavuz Bingöl, "Bana yapılan linç operasyonu bugün de Ara Güler'e yapılıyor. İnsanlar dedesi yaşındaki bir insana ağza alınmayacak şeyler söylüyor. Daha önce de Ahmet Kaya'ya aynı şey yapıldı" dedi.

Verdiği röportajdaki görüşlerinin hala arkasında olduğunu belirten Yavuz Bingöl, toplumun acımasız yüzüyle bu olay sayesinde tanıştığını sözlerine ekledi. Yavuz Bingöl ona en çok acı vereninse başta kardeşi ve amcasının, onu savunmayıp, olumsuz tepki göstermesi olduğunu söyledi.